Τούρτα μπαβαρουάζ με ζελέ βατόμουρο και φρούτα του δάσους
2020-06-03
Η κρέμα μπαβαρουάζ είναι ένα πολύ λαχταριστό επιδόρπιο και γίνεται φοβερή τούρτα που πραγματικά θα εντυπωσιάσει τον ουρανίσκο σας!
Συστατικά
- Φτιάχνετε το Φρουί Ζελέ διαλύοντας το μισό περιεχόμενο του φακέλου σε 1 ποτήρι καυτό νερό και το βάζετε στο ψυγείο να παγώσει λίγο (προσοχή όχι να πήξει).
- Φτιάχνετε σε ένα μπολ και το υπόλοιπο φρουί ζελέ και αφήνετε επίσης να πήξει, (αυτό θα είναι το ζελέ που θα μπει πάνω από την τούρτα μας)
- Χτυπάτε στο μίξερ την Κρέμα Ζαχαροπλαστικής με το γάλα σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας.
- Στη συνέχεια, αναμιγνύετε μέσα καλά το ζελέ (που μόλις έχει αρχίσει να πήζει).
- Τοποθετείτε το μείγμα σε αποσπώμενο τσέρκι και αφήνετε να κρυώσει,
- Τέλος προσθέτετε το φρουί ζελέ πάνω από την τούρτα και προσθέτουμε τα φρούτα του δάσους ώστε να πάνε παντού.
- Αφήνουμε να κρυώσει καλά περίπου 5 ώρες