Τούρτα μπαβαρουάζ με ζελέ βατόμουρο και φρούτα του δάσους

2020-06-03

Η κρέμα μπαβαρουάζ είναι ένα πολύ λαχταριστό επιδόρπιο και γίνεται φοβερή τούρτα που πραγματικά θα εντυπωσιάσει τον ουρανίσκο σας! 

Συστατικά

  1. Φτιάχνετε το Φρουί Ζελέ διαλύοντας το μισό περιεχόμενο του φακέλου σε 1 ποτήρι καυτό νερό και το βάζετε στο ψυγείο να παγώσει λίγο (προσοχή όχι να πήξει).
  2. Φτιάχνετε σε ένα μπολ και το υπόλοιπο φρουί ζελέ και αφήνετε επίσης να πήξει, (αυτό θα είναι το ζελέ που θα μπει πάνω από την τούρτα μας)
  3. Χτυπάτε στο μίξερ την Κρέμα Ζαχαροπλαστικής με το γάλα σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας.
  4.  Στη συνέχεια, αναμιγνύετε μέσα καλά το ζελέ (που μόλις έχει αρχίσει να πήζει).
  5. Τοποθετείτε το μείγμα σε αποσπώμενο τσέρκι και αφήνετε να κρυώσει,
  6. Τέλος προσθέτετε το φρουί ζελέ πάνω από την τούρτα και προσθέτουμε τα φρούτα του δάσους ώστε να πάνε παντού.
  7. Αφήνουμε να κρυώσει καλά περίπου 5 ώρες
Δημιουργήστε δωρεάν ιστοσελίδα! Αυτή η ιστοσελίδα δημιουργήθηκε με τη Webnode. Δημιουργήστε τη δική σας δωρεάν σήμερα! Ξεκινήστε