Η Μανιταρόσουπα τις καραντίνας

2020-11-11

Καραντίνα μέρα 5η ο καιρός άλλαξε και αποφασίσαμε τελευταία στιγμή ότι θέλουμε σούπα...Φυσικά να πάω σούπερ να προμηθευτώ φρέσκα λαχανικά, μα κάτσε... πήγα και χθες, και πραγματικά θέλω να περιορίσω τις μετακινήσεις μου, ας μαγειρέψουμε λοιπών με ότι έχουμε, δηλαδή με κατεψυγμένα και κονσέρβες .... Έτσι προέκυψε και η ονομασία του πιάτου.....

Συστατικά

1 Κονσέρβα μανιτάρια

250 γρ.mix κατεγψυμένα λαχανικά (αρακά,καλαμπόκι, πιπεριά κ.α)

2 πατάτες κομμένες σε κυβάκια

1 ψιλοκομμένο κρεμμύδι

Λίγο ελαιόλαδο

2 κ.σ βούτυρο

αλάτι

πιπέρι

λεμόνι

Οδηγίες

1. Σε μια βαθιά κατσαρόλα τσιγαρίζουμε το κρεμμύδι με τα μανιτάρια 

2. Προσθέτουμε τα λαχανικά και τα αφήνουμε να τσιγαριστούν λίγο και αυτά

3. Έπειτα ρίχνουμε τις πατάτες το ελαιόλαδο το βούτυρο και γεμίζουμε την κατσαρόλα μας με νερό (τρία δάχτυλα πάνω απο τα υλικά μας)

4. Αφήνουμε να βράσει το φαγητό μας για μισή ώρα,

5. Τέλος, προσθέτουμε το αλάτι το πιπέρι και το λεμόνι,

6. Σερβίρουμε ζεστό

Δημιουργήστε δωρεάν ιστοσελίδα! Αυτή η ιστοσελίδα δημιουργήθηκε με τη Webnode. Δημιουργήστε τη δική σας δωρεάν σήμερα! Ξεκινήστε