Γεμιστές σαρδέλες

2020-07-02

Η σαρδέλα είναι από τα ποιο θρεπτικά ψάρια, πολύτιμα θρεπτικό με ωμέγα-3 και λιπαρά οξέα, για αυτό μπορούμε να το απολαμβάνουμε άφοβα και χωρίς τύψεις , παρακάτω θα βρείτε ακόμα μια εύκολη,γρήγορη αλλά και οικονομική συνταγή που μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως κυρίως πιάτο, ορεκτικό ή μεζεδάκι.

Συστατικά

Μισό κιλό καθαρισμένες σαρδέλες

Μια ντομάτα ψιλοκομμένη

Άνηθο

Μισό κρεμμύδι

100 γρ φέτα

Φρυγανιά

Αλάτι-πιπέρι-σχοινόπρασο

Οδηγίες

  1. Φιλετάρουμε τις σαρδέλες προσεκτικά χωρίς να χωριστούν οι άκρες τουε
  2. Σε ένα μπολ βάζουμε όλα τα υλικά με λίγη φρυγανιά και ανακατεύουμε καλά
  3. Προσθέτουμε αλάτι πιπέρι και σχοινόπρασο
  4. Σε ένα άλλο μπολ βάζουμε αρκετή φρυγανιά
  5. Γεμίζουμε τις σαρδέλες με τη γέμιση που φτιάξαμε
  6. Περνάμε μια-μια από τη φρυγανιά
  7. Τοποθετούμε σε ταψάκι
  8. Ψήνουμε για 10 λεπτά στους 200 βαθμούς κελσίου
Δημιουργήστε δωρεάν ιστοσελίδα! Αυτή η ιστοσελίδα δημιουργήθηκε με τη Webnode. Δημιουργήστε τη δική σας δωρεάν σήμερα! Ξεκινήστε