Βάφλες

2020-04-16

Οι βάφλες είναι από τις αγαπημένες επιλογές πρωινού, γίνονται εύκολα γρήγορα και συνδυάζονται με τα πάντα 

Συστατικά:

2 αυγά

300γρ. αλεύρι

1/2 φακελάκι baking powder

80γρ. βούτυρο λιωμένο

1κ.σ. ζάχαρη

2φλ. γάλα, χλιαρό

λίγο αλάτι

Οδηγίες :

  1. Ρίχνουμε τα αυγά σε ένα μεγάλο μπολ και τα χτυπάμε με το σύρμα, μέχρι να αφρατέψουν.
  2. Προσθέτουμε το αλεύρι και το baking powder, το λιωμένο βούτυρο, τη ζάχαρη και το αλάτι.
  3. Ανακατεύουμε και σταδιακά ρίχνουμε το χλιαρό γάλα, μέχρι το μείγμα μας να γίνει παχύρευστο.
  4. Βάζουμε την κατάλληλη ποσότητα χυλού στη βαφλιερα μας και ψήνουμε,
  5. Σερβίρουμε με τα υλικά που μας αρέσουν,

*εγώ χρησιμοποίησα μέλι παραγωγής από την Αρναία Χαλκιδικής μπανάνα και φρούτα του δάσους

Δημιουργήστε δωρεάν ιστοσελίδα! Αυτή η ιστοσελίδα δημιουργήθηκε με τη Webnode. Δημιουργήστε τη δική σας δωρεάν σήμερα! Ξεκινήστε