Παναρισμένες γεμιστές πιπεριές
Ένα πιάτο που πραγματικά θα εντυπωσιάσει και λόγω της εμφάνισης του αλλά και λόγω γεύσης του. Μπορεί η γέμιση να γίνει με ότι υλικά έχετε, φαίνεται λίγο μπελάς αλλά πραγματικά είναι πολύ εύκολο και αξίζει να του δώσετε μια ευκαιρία,

Συστατικά
Κόκκινες Πιπεριές για γέμισμα
Αλεύρι
Φρυγανιά
Αυγό
Ζυμαρικά φιογκάκια
Κοτόπουλο
Κρέμα γάλακτος
Κασέρι που λιώνει
Πιπεριές πολύχρωμες
Οδηγίες
1.Πλένουμε τις πιπεριές, κόβουμε λίγο από τον πάτο για να στηρίζονται, και αφαιρούμε το καπάκι με το κοτσάνι (όπως κάνουμε για τα γεμιστά)
2. Πανάρουμε δύο ή τρεις φορές, αλεύρι-αυγό-φρυγανιά
3. Τοποθετούμε σε ταψάκι σε λαδόκολλα ανάποδα (με το άνοιγμα προς τα κάτω)
4. Ραντίζουμε με λίγο ελαιόλαδο.
5. Ψήνουμε για 15-20 λεπτά στους 180 βαθμούς.
Για τη γέμιση
- Βράζουμε τα φιογκάκια σύμφωνα με τις οδηγίες βρασμού της συσκευασίας
- Τηγανίζουμε το κοτόπουλο και το κόβουμε κομματάκια
- Κόβουμε τις πιπεριές σε τετραγωνάκια
- Ανακατεύουμε το κοτόπουλο με τα φιογκάκια και προσθέτουμε το αλάτι, πιπέρι και λίγη πάπρικα
- Γεμίζουμε με το μείγμα της πιπεριές μας
- Έπειτα, προσθέτουμε κρέμα γάλακτος και από πάνω το κασέρι,
- Ψήνουμε περίπου δέκα λεπτά.