Ντονατ με επικάλυψη λευκής σοκολάτας και βρώσιμα τριαντάφυλλα σε συσκευή για βάφλες
2020-05-25

Συστατικά
1,5 φλ. Αλεύρι
Μισή φλ. Ζάχαρη
1,5 κ.γ baking
50 γρ. λάδι
1 φλ. Γάλα
1 αυγό
1 λευκή σοκολάτα γάλακτος
5-6 βρώσιμα τριαντάφυλλα
Οδηγίες
- Σε ένα μπολ βάζουμε τα στερεά υλικά
- Σε ένα άλλο μπολ βάζουμε τα υγρά υλικά και ανακατεύουμε καλά,
- Έπειτα, προσθέτουμε τα υγρά υλικά στο μπολ με τα στερεά και ανακατεύουμε μέχρι να έχουμε έναν ομοιόμορφο χυλό .
- Προσθέτουμε την κατάλληλη ποσότητα στην συσκευή για βάφλες,
- Όταν είναι έτοιμες αφαιρούμε από τη συσκευή και αφήνουμε να κρυώσουν
- Σε μπεν μαρί λιώνουμε μια λευκή σοκολάτα γάλακτος και γλασάρουμε τα κρύα ντόνατ,
- Τέλος, πασπαλίζουμε με βρώσιμα τριαντάφυλλα μαρόκου
