Μύδια αχνιστά

2020-01-23

Καταρχάς να πούμε πως μύδια τρώμε μόνο τους μήνες που έχουν «ρ» άρα όχι, δεν είναι το απόλυτο καλοκαιρινό μεζεδάκι που πολλοί πιστεύουν...

Συστατικά

Φρέσκα Μύδια

Λάδι

Σκόρδο

Μουστάρδα

Τσίπουρο

Οδηγίες

  1. Πλένουμε καλά τα μύδια και αφαιρούμε την τρίχα
  2. Τα βάζουμε σε μια κατσαρόλα και προσθέτουμε λάδι και σκόρδο
  3. Όταν αρχίσει να ζεσταίνετε το μάτι ρίχνουμε λίγο τσίπουρο που έχουμε αραιώσει τη μουστάρδα μέσα
  4. Μετά από δύο λεπτά αφαιρούμε από τη φωτιά και πετάμε όσα δεν έχουν ανοίξει
  5. Σερβίρουμε με φέτες λεμόνι
Δημιουργήστε δωρεάν ιστοσελίδα! Αυτή η ιστοσελίδα δημιουργήθηκε με τη Webnode. Δημιουργήστε τη δική σας δωρεάν σήμερα! Ξεκινήστε