Κοχύλια με μανιτάρια και σπανάκι

2020-03-16

Στη συγκεκριμένη συνταγή πρωταγωνιστεί το γάλα ( κατσικίσιο) και όχι η κρέμα γάλακτος, λόγω της δυσανεξίας του γιου μου στη λακτόζη είναι το μόνο που μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε χωρίς να τον πειράζει, είναι ένα εύκολο και υγιεινό φαγητό που μπορεί να καταναλώσει άνετα ένα παιδί χωρίς να του φορτώσουμε την κρέμα γάλακτος και να το πείσουμε να φάει και το σπανάκι

Συστατικά

500 γρ. κοχύλια

2 κονσέρβες μανιτάρια ή φρέσκα

200 γρ .σπανάκι

100 γρ. σκληρό τυρί τριμμένο

250 γρ. γάλα (εγώ έβαλα κατσικίσιο)

1 κ.γ μουστάρδα

Κρεμμύδι

Αλάτι, πιπέρι

50 γρ. μπέικον

Οδηγίες

  1. Βράζουμε τα κοχύλια σύμφωνα με της οδηγίες της συσκευασίας
  2. Σε ένα βαθύ τηγάνι ή κατσαρολάκι σοτάρουμε το κρεμμύδι, και το μπέικον
  3. Στραγγίζουμε τα μανιτάρια και τα προσθέτουμε στο σκεύος που επιλέξαμε,
  4. Αφού τσιγαριστούν λίγο προσθέτουμε το σπανάκι,
  5. Στη συνέχεια προσθέτουμε το γάλα και αφήνουμε να πάρει μια βράση,
  6. Τέλος ρίχνουμε το τριμμένο τυρί αλάτι πιπέρι και την μουστάρδα, βράζουμε για 2-3 λεπτά και είναι έτοιμο.
Δημιουργήστε δωρεάν ιστοσελίδα! Αυτή η ιστοσελίδα δημιουργήθηκε με τη Webnode. Δημιουργήστε τη δική σας δωρεάν σήμερα! Ξεκινήστε