Γεμιστές ντομάτες roma με μοτσαρέλα
2020-04-27
Ένα ορεκτικό που δέχεται πολλές εναλλαγές για την γέμιση του, αλλά και τον τρόπο σερβιρίσματος, ζεστό ή κρύο...

Συστατικά
Ντοματάκια roma
Μοτσαρελάκια
Λάδι
Φρυγανιά
Βασιλικό
Αλάτι
Πιπερι
Οδηγίες
- Πλένουμε και αδείαζουμε τα ντοματάκια
- Προσθέτουμε ένα μοτσαρελάκι σε κάθε ντοματάκι
- Συνεχίζουμε με το βασιλικό και τη φρυγανιά
- Πασπαλίζουμε με αλάτι, πιπέρι
- Ραντίζουμε με λάδι
- Τοποθετούμε σε ένα πιρέξ και ψήνουμε στους 180 βαθμούς για μισή ώρα περίπου (μέχρι να πάρει χρώμα η φρυγανιά και να μαλακώσουν οι ντομάτες)
***Μπορούμε να βάλουμε και φέτα με τυρί κρέμα ή ότι άλλο συνδυασμό θέλουμε
**Μπορούμε να μην βάλουμε φρυγανιά και να το σερβίρουμε ως κρύο ορεκτικό