Γεμιστές ντομάτες roma με μοτσαρέλα

2020-04-27

Ένα ορεκτικό που δέχεται πολλές εναλλαγές για την γέμιση του, αλλά και τον τρόπο σερβιρίσματος, ζεστό ή κρύο... 

Συστατικά

Ντοματάκια roma

Μοτσαρελάκια

Λάδι

Φρυγανιά

Βασιλικό

Αλάτι

Πιπερι


Οδηγίες

  1. Πλένουμε και αδείαζουμε τα ντοματάκια
  2. Προσθέτουμε ένα μοτσαρελάκι σε κάθε ντοματάκι
  3. Συνεχίζουμε με το βασιλικό και τη φρυγανιά
  4. Πασπαλίζουμε με αλάτι, πιπέρι
  5. Ραντίζουμε με λάδι
  6. Τοποθετούμε σε ένα πιρέξ και ψήνουμε στους 180 βαθμούς για μισή ώρα περίπου (μέχρι να πάρει χρώμα η φρυγανιά και να μαλακώσουν οι ντομάτες)

***Μπορούμε να βάλουμε και φέτα με τυρί κρέμα ή ότι άλλο συνδυασμό θέλουμε

**Μπορούμε να μην βάλουμε φρυγανιά και να το σερβίρουμε ως κρύο ορεκτικό

Δημιουργήστε δωρεάν ιστοσελίδα! Αυτή η ιστοσελίδα δημιουργήθηκε με τη Webnode. Δημιουργήστε τη δική σας δωρεάν σήμερα! Ξεκινήστε