Φριτάτα

2020-05-03

Η ομελέττα στην Ιταλία ονομάζεται φριτάτα (frittata) , είναι σαν την ομελέτα που κάνουμε εμείς, απλά διαφέρει ο τρόπος μαγειρέματος,H φριτάτα ψήνεται σε ταψί ή σε τηγάνι κατάλληλο να χρησιμοποιηθεί σε φούρνο γιατί το μαγείρεμα της ξεκινάει από τα μάτια της κουζίνας και καταλήγει στον φούρνο, μπορείς να τη φτιάξεις με ότι τραβάει  όρεξη σου! 

Συστατικά

Αυγά

Μανιτάρια

Πιπεριές κομμένς σε κυβάκια

Μπέικον ψιλοκομμένο

Αλάτι

Πιπέρι

Οδηγίες

  1. Προθερμένουμε το φούρνο στους 200 βαθμούς
  2. Χτυπάμε τα αυγά με το αλάτι και το πιπέρι,
  3. Σε ένα τηγάνι που μπορεί να μπει και στον φούρνο, τσιγαρίζουμε τα μανιτάρια το μπέικον και τις πιπεριές,
  4. Προσθέτουμε τα αυγά,
  5. Όταν αρχίζει να γίνετε ο πάτος της φριτάτας βάζουμε το τηγάνι στο φούρνο
  6. Ψήνουμε μέχρι να πάρει χρώμα 
Δημιουργήστε δωρεάν ιστοσελίδα! Αυτή η ιστοσελίδα δημιουργήθηκε με τη Webnode. Δημιουργήστε τη δική σας δωρεάν σήμερα! Ξεκινήστε