Χοιρινά φιλετάκια με γεμιστά καλαθάκια πατάτας

2020-05-03

Συστατικά

Χοιρινά φιλετάκια

Πατάτες

Τυρί κρέμα

Τριμμένο τυρί

ψιλοκομμένο Μπέικον

Βούτυρο

Αλάτι πιπέρι

Μέλι

1 αυγό

Οδηγίες

  1. Τρίβουμε τις πατάτες στον τρίφτη και προσθέτουμε ένα αυγό
  2. Ανακατεύουμε καλά,
  3. Έπειτα λαδώνουμε καλά ένα ταψάκι για μάφιν και προσθέτουμε το μείγμα μας με ένα κουτάλι φτιάχνοντας τοιχάκια ια να γίνουν καλαθάκια,
  4. Ψήνουμε 20 λεπτά περίπου στους 180 βαθμούς σε προθερμασμένο φούρνο.
  5. Στ συνέχεια τα βάζουμε από το φούρνο και προσθέτουμε σε κάθε καλαθάκι τυρί κρέμα, τριμμένο τυρί, μπέικον, αλάτι και πιπέρι,
  6. Ψήνουμε ια πέντε λεπτά περίπου ίσα να λιώσει το τυρί
  7. Ια τα φιλετάκια ψήνουμε στο σχαροτήγανο μέχρι να ροδίσουν,
  8. Όταν είναι έτοιμα αφαιρούμε από το τηγάνι, και προσθέτουμε σε αυτό μέλι, βούτυρο και δεντρολίβανο, αφήνουμε να βράσει μέχρι να δέσει σάλτσα μας,
  9. Σερβίρουμε ζεστά.
Δημιουργήστε δωρεάν ιστοσελίδα! Αυτή η ιστοσελίδα δημιουργήθηκε με τη Webnode. Δημιουργήστε τη δική σας δωρεάν σήμερα! Ξεκινήστε