Χοιρινά φιλετάκια με γεμιστά καλαθάκια πατάτας
2020-05-03

Συστατικά
Χοιρινά φιλετάκια
Πατάτες
Τυρί κρέμα
Τριμμένο τυρί
ψιλοκομμένο Μπέικον
Βούτυρο
Αλάτι πιπέρι
Μέλι
1 αυγό

Οδηγίες
- Τρίβουμε τις πατάτες στον τρίφτη και προσθέτουμε ένα αυγό
- Ανακατεύουμε καλά,
- Έπειτα λαδώνουμε καλά ένα ταψάκι για μάφιν και προσθέτουμε το μείγμα μας με ένα κουτάλι φτιάχνοντας τοιχάκια ια να γίνουν καλαθάκια,
- Ψήνουμε 20 λεπτά περίπου στους 180 βαθμούς σε προθερμασμένο φούρνο.
- Στ συνέχεια τα βάζουμε από το φούρνο και προσθέτουμε σε κάθε καλαθάκι τυρί κρέμα, τριμμένο τυρί, μπέικον, αλάτι και πιπέρι,
- Ψήνουμε ια πέντε λεπτά περίπου ίσα να λιώσει το τυρί
- Ια τα φιλετάκια ψήνουμε στο σχαροτήγανο μέχρι να ροδίσουν,
- Όταν είναι έτοιμα αφαιρούμε από το τηγάνι, και προσθέτουμε σε αυτό μέλι, βούτυρο και δεντρολίβανο, αφήνουμε να βράσει μέχρι να δέσει σάλτσα μας,
- Σερβίρουμε ζεστά.